Tortilla de Patatas / Spanish Omellete
Ingredientes
- Patatas
- Cebolla
- Milk
- Eggs
- Sal y pimienta
- Aceite
Ingredientes
- Potatoes
- Onions
- Milk
- Eggs
- Salt & Pepper
Preparacion
Pela las patatas y trocealas en pequenos dados. Ponlas en la sarten a freir (con el aceite bien caliente) y dejalas freir a fuego lento (la mitad de la sarten de aceite). Echa la cebolla troceada cuando las patatas esten a medio freir.
Mientras se frien, bate 4-5 huevos con un chorrito de leche, sal y pimienta. Cuando las patatas esten doradas y tiernas por dentro, echa la mezcla de los huevos. Dejalo un minuto mientas vas redondeando la tortilla, despues dale la vuelta (con un plato) y dejala freir un poco mas. Dale la vuelta un par de veces mas, dejandola un minuto cada vez. Lista! Que aproveche!
Preparation
Peel and chop the potatoes in little dices. Pour them into a frying pan with hot oil (about half the size of the frying pan with oil). Fry them at minimum heat. Put the onion, chopped, when the potatoes are half done.
While the potatoes fries, whisk the eggs (about 4-5) and mix them with a bit of milk, salt and pepper. Pour the mix on top of the potatoes, leave it for about a minute while doing a round figure and turn it around with a plate (so you won't burn yourself). Turn again a couple more times while leaving it to fry for about a minute each time. Done!! Enjoy!
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